Tornádo Slovensko : VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ... / Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete.

Tornádo Slovensko : VIDEO+FOTO: Tornádo na Slovensku. Prehnalo sa Gemerom ... / Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete.. Tornádo, které ve čtvrtek poničilo východoslovenskou obec petkovce u vranova nad topľou mohlo dosahovat rychlosti okolo 200 kilometrů za hodinu, odhadl slovenský hydrometeorologický ústav. Poškozené jsou obytné domy, některé z nich skončily bez střechy. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100.

Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Povrchu sa dotklo iba na pár sekúnd. Východním slovenskem se prohnalo tornádo.

Tornádo na východe Slovenska strhlo strechy a elektrické ...
Tornádo na východe Slovenska strhlo strechy a elektrické ... from www.spravyslovensko.sk
Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Slovenský hydrometeorologický ústav, hydrologické a meteorologické predpovede a výstrahy, analýzy počasia, história počasia, emisie, kvalita ovzdušia. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá.

Uviedol to starosta obce pavol hybala.

Ve čtvrtek večer se obcemi petkovce, čierne nad topľou a bystré prohnalo tornádo, které ničilo domy a zahrady. Tornádo se prohnalo obcí petkovce na východě slovenska. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj: Intenzívna búrková činnosť ho priniesla do košickej kotliny, kde spôsobilo aj menšie materiálne škody. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Na slovensku sa dnes vyskytlo tornádo. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Na místě zasahují hasiči, informují slovenská média. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic.

Uvedl to starosta obce pavol hybala. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy.

VIDEO Západ Nemecka zasiahlo pravdepodobne tornádo ...
VIDEO Západ Nemecka zasiahlo pravdepodobne tornádo ... from static-images.zoznam.sk
Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Nejdříve česká republika a nyní i sousední slovensko. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj:

Uvedl to starosta obce pavol hybala.

Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Tornádo na východě slovenska v obci petkovce odneslo střechu domu a lámalo stromy, zdroj: Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. Na videu se podařilo zachytit, jak se země na chvíli dotklo. Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. V obci petkovce jsou domy bez střechy. Povrchu sa dotklo iba na pár sekúnd. Strhlo několik střech a vyvracelo stromy. Oblast východního slovenska ve čtvrtek v podvečerních hodinách zasáhly velmi silné bouřky a dokonce i tornádo. Obcí petkovce na východě slovenska se včera prohnalo tornádo. Plechy ze střech (tornádo) odneslo možná 100. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad top. Extrémne počasie, počasie, tornádo zdroj:

Poškodilo obytné domy, některé zůstaly „bylo vidět, jak se točí vír a všechno zvedá nahoru. Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete. Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Vznikajúce tornádo zachytené 12.8.2012 v okrese lučenec. Tornádo v petkovciach v okrese vranov nad topľou mohlo mať rýchlosť okolo 200 kilometrov za hodinu, čo podľa medzinárodnej stupnice sily.

FOTO: Takto tornádo na východě Slovenska zpustošilo domy ...
FOTO: Takto tornádo na východě Slovenska zpustošilo domy ... from refstatic.sk
Cnn prima news ■ zprávy zahraničí slovensko. Vyvracelo stromy a poničilo domy. Slovenským okresem vranov nad topľou se prohnalo tornádo. Video pridal používateľ jozok19 do kategórie videá. Dubna ve východoslovenské obci ploské u košic. Uviedol to starosta obce pavol hybala. Najlepší prehľad aktualít na slovensku a vo svete. Nedotklo sa však zeme a rýchlo zaniklo.

Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast.

V tomto roku sa na slovensku vyskytlo tornádo 22. Několik domů ve východoslovenské obci petkovce v okrese vranov nad topľou poškodilo tornádo, které tuto oblast. Tlak vzduchu přepočítaný na hladinu moře hpa (černé čáry), teplota (barevná škála, °c), teplota na meteorologických stanicích. Tornádo se lidem podařilo zachytit i na video z okolních obcí (viz video níže. Súviselo s prehánkou, ktorá sa vyskytla južne od miesta, kde tornádo dosadlo na zem. Východním slovenskem se prohnalo tornádo. Obcí petkovce v okrese vranov nad topľou se ve čtvrtek večer přehnalo tornádo, poškodilo několik domů. Tornádo v petkovcích v okrese rychnov nad kněžnou mohlo mít rychlost kolem 200 kilometrů za hodinu, což podle tornádo se ve čtvrtek nevyskytlo jen na slovensku, ale i v jihovýchodním polsku. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Poškodilo obytné domy, některé jsou bez střechy. Domů tornado slovensko východní slovensko zasáhlo tornádo. Letos na slovensku zaznamenali tornádo už 22. Orkán obyčajne v juhovýchodnej časti.